Usluge

MEĐUNARODNA LOGISTIKA I PRIJEVOZ

 

Orijentacijom pretežito na organizaciju željezničkog prijevoza postižemo posvećenost našeg tima specifičnim zahtjevima željezničkog prijevoza te otklanjanju čestih prepreka do kojih dolazi u suradnji između različitih prijevoznika na prijevoznom putu. Unatoč tome rado ćemo prihvatiti svaki upit i za ostale vidove prijevoza pri čemu, ovisno o procjeni s obzirom na detalje upita, možemo posredno ponuditi organizaciju prijevoza preko naših partnera ili klijentu izravno preporučiti dobavljača za traženi upit.

Klijentima nudimo:

  • organizaciju međunarodnog željezničkog prijevoza s nacionalnim i privatnim prijevoznicima
  • organizaciju kombiniranog prijevoza
  • organizaciju cestovnog prijevoza
  • organizaciju pretovara robe u lukama i terminalima
  • savjetovanje oko izbora najbolje opcije za prijevoz
  • pronalaženje optimalnog prijevoznog puta
  • pronalaženje prikladnih vagona za prijevoz u suradnji s prijevoznicima i privatnim iznajmljivačima vagona
  • pripremu dokumenata za prijevoz u skladu s domaćim i međunarodnim propisima

 

Kompletan vlak

Kompletan vlak

Prijevoz robe u kompletnom vlaku od pošiljatelja do primatelja najvažniji je segment našeg poslovanja i prevladava na tržištu prijevoza. Postići najbolju cijenu prema klijentu, a istovremeno kvalitetno odraditi posao, izazov je s kojim se svakodnevno suočavamo i koji uspješno svladavamo.
Pojedinačne vagonske pošiljke

Pojedinačne vagonske pošiljke

Kod otprema manjih količina robe, kada brzina prijevoza nije prioritet, alternativa cestovnom prijevozu otprema je pojedinačnih vagonskih pošiljaka. Poznajući tokove roba i mogućnosti prijevoznika na različitim prijevoznim pravcima možemo brzo predložiti najbolji prijevozni put i pronaći prihvatljivu cijenu za klijenta.
Kombinirani prijevoz

Kombinirani prijevoz

U suradnji s partnerima možemo ponuditi i usluge organizacije cestovnog prijevoza ili pretovara između različitih prijevoznih sredstava (vagon – kamion, brod – vagon i sl.) te tako ponuditi uslugu prijevoza od vrata do vrata.
Savjetovanje

Savjetovanje

Ukoliko niste sigurni koje mogućnosti postoje za prijevoz Vaše robe, slobodno nam se obratite za savjet. Na temelju iskustva pronaći ćemo rješenje koje bi najbolje odgovaralo Vašim potrebama, bez obzira na to radi li se o željezničkom, cestovnom ili pomorskom prijevozu.